Info til vaktansvarlig ViVa

KVELDSVAKTER FORESATTE HAUST 2021:

INFORMASJON:

Robert Skjong (tlf 911 25 610) låser opp kl 17:45 og låser etter øving. 

Vakter musikanter møter opp kl 17:45 for å hjelpe til med å sette opp stoler og utstyr. Vakten hjelper også med rydding når korpset avslutter kl 20:00.

Vakter drill møter opp  kl 17:55 for å ta imot drillroppen etter kvart som de kommer til øving kl 18:00. Aspirantene er ferdig kl 19, dei andre øver til kl 20.

Hoveddrill og hovedkorpset avslutter kl 20:00.

Musikant ansvarlig (er du foresatt til en musikant):

Sett fram stoler på musikkrommet og hjelper til med utstyr fra lager og musikere som treng en håndstrekning (tromme-gruppen). Vaktene skal holde ro i flokken og vise omsorg til barna. Vakt skal også føre oppmøteprotokoll for korps musikere. Egen bok med avkryssning ligger i skapet på øvingslokalet. Sitt inne på musikkrommet under vakten. Snakk til musikanter som forstyrrer dirigenten eller med musikanter. Korpset er et team som trenger alle musikanter og at muskantene gjør det instruktører gir beskjed om. Da blir det så kjekt for alle. 

Drill ansvarlig (er du foresatt til en i drill):

Drill ansvarlig være ilag med drillgjengen og ser at alle har det bra. Hjelp til om instruktør har behov for det med den enkelte som driller. Ta ansvar slik at instruktøren kan fortsette å lede drilltroppen. Snakk til drilljenter som forstyrrer. Drilltroppen er et team som trenger alle i troppen gjennom hele øvingen. Da blir det så kjekt for alle.

Kveldsmat:

Siste onsdag i måneden har vi kveldsmat. Se : Det skjer 2014 

Hentes ferdig pakket hos Eurospar Valderøy: 8 brød , 4pk skinke  3pk hvitost  2 nugatti 1 jordbærsyltetøy ) 3 agurk 3 tomater 1 dobbel pk majones 1 pk smør 4 eple juice) 4 appelsin juice . Glutenfrie rundstykker/brød. Dette kan variere fra gang til gang.

Allergi:

Vi har noen med gluten allergi i korpset. Kjøp glutenfrie rundstykker og varm disse i ovnen på skolekjøkkenet. Den som har gluten allergi (søliaki) må også få eget pålegg som er avskilt fra de andre. Viktig at det ikke kommer brødsmuler på pålegget til de som har gluten allergi. Dekk på til disse bak disken og les på påleggspakkene om noe inneholder hvetemel. Ikke åpne emballasje med kniv som er brukt til å skjære opp brød til de som ikke har gluten-allergi. Du ser ikke gluten og er noe kjøkken-utstyr blitt brukt til noe som inneholder gluten må dette vaskes godt. Bake papir må være nytt. Hendene dine kan også bringe gluten. Hygiene. Skinke, hvitost, jordbær syltetøy og majones er trygge.  Er det noe dere lure på ta kontakt med noen i styre. 

 

Eurospar på Vadlerøy.